Μενού
Το καλάθι μου
Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα

GOOGLE SEO

Η υπηρεσία SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) αφορά την καλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην δωρεάν σειρά της GOOGLE (οργανικές θέσεις). Για τον επιχειρηματία το SEO είναι η πιο φθηνή μακροπρόθεσμα προωθητική ενέργεια που μπορεί να κάνει.

Από επίσημες μελέτες έχει διαπιστωθέι ότι οι Έλληνες χρήστες όταν ψάχνουν στην GOOGLE για οτιδήποτε, επισκέπτονται τα site που βρίσκονται στις πρώτες 2 σελίδες στην αναζήτηση, δηλαδή στους πρώτους 20.

Για να είναι η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις της GOOGLE ώστε να σας βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες σας, απαιτούνται οι εξής προδιαγραφές­κινήσεις: 

1) Το πρόγραμμα-­πλατφόρμα με το οποίο έχει κατασκευαστεί η ιστοσελίδα σας να είναι φιλικό προς την GOOGLE (GOOGLE FRIENDLY).

2) Να υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας οι σωστές λέξεις κλειδιά και στα σωστά σημεία σε αυτήν.

3) Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την προώθηση της ιστοσελίδας σας, να ξέρουν πώς θα το πετύχουν και να έχουν την ανάλογη συνεχή επιμόρφωση για το τι ζητάει η GOOGLE από 1 site, όχι μόνο για να το πάει στις πρώτες θέσεις αλλά και να το διατηρήσει σε αυτές.

Εμείς στην PROMONET έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπορική εμπειρία, με ελάχιστο κόστος να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις της GOOGLE με πολλές σωστές λέξεις.

Επειδή όμως λόγια λέμε όλοι....ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ για να σας δείξουμε έργα και αποτελέσματα που φέρνουμε στους συνεργάτες-­πελάτες μας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.