Μενού
Το καλάθι μου
Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MOBILE-RESPONSIVE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τα responsive ή mobile sites είναι το παρόν και το μέλλον της διαφήμισης των επιχειρήσεων στο internet παγκοσμίως.

Το Responsive Design πήρε την ονομασία του από την λέξη "Respond" και σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα είτε παρουσίασης είτε eshop, προσαρμόζεται δυναμικά και «on the fly» (δηλαδή άμεσα) σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης, μέσω της οποίας κάποιος υποψήφιος αγοραστής επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος πλοηγηθεί σε μια ιστοσελίδα η οποία είναι Responsive, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ένα smartphone, ή tablet ή laptop, η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να κάνει μεγέθυνση ή να κάνει πλάγιο σκρολ για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της.

Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση της περιήγησης στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές

Οι λόγοι για τους οποίους κάποιος επιχειρηματίας θα επιλέξει να του δημιουργήσουμε ένα responsive site είναι :

1) Μελέτες δείχνουν ότι 1 στους 3 χρήστες (υποψήφιοι πελάτες σας) επισκέπτονται ιστοσελίδες από κινητό τηλέφωνo, με αυξητική φυσικά τάση (τα παιδιά από 15 ετών έχουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας).

2) Η GOOGLE, ο ηγέτης του internet παγκοσμίως, ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2015 ότι προκειμένου να αυξήσει τους χρήστες του internet (και συνεπώς τους επισκέπτες­ πελάτες της) κάνοντας τους την πλοήγηση πιο εύκολη, όχι μόνο θα προτιμά τα responsive sites αλλά θα τα προωθεί μέσω ειδικής σήμανσης στα κινητά τηλέφωνα.

3) Εύκολη ενημέρωση. Σε αντίθεση με το να υπάρχει μία ιστοσελίδα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μία εφαρμογή ή μια άλλη έκδοση ιστοσελίδας για κινητές συσκευές, το Responsive Design διευκολύνει το διαχειριστή της με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να ενημερώνει δύο ιστοσελίδες αλλά μόνο την κεντρική. Κατά συνέπεια αυτό τον γλυτώνει από πολύ χρόνο και έξοδα.

4) Αύξηση χρηστικότητας και χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδας. Επίσημα στατιστικά δείχνουν ότι όταν ένας χρήστης επισκεφτεί την ιστοσελίδα από μια κινητή συσκευή, δεν θα παραμείνει πολύ ώρα στην ιστοσελίδα αν αυτή δεν τον διευκολύνει. Ενώ αν η ιστοσελίδα είναι Responsive οι πιθανότητες να περιηγηθεί σε όλες τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα είναι πολύ υψηλότερες.

5) Εμείς στην PROMONET, θέλοντας να βοηθήσουμε τους πελάτες­ συνεργάτες μας να ακολουθήσουν την νέα τεχνολογία και μια επιτυχή πορεία στο διαδίκτυο, με μέλλον και προοπτική, φροντίζουμε να σας παρέχουμε responsive ιστοσελίδες, σε τιμές πολύ χαμηλές και με πολλούς και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής.

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.