Μενού
Το καλάθι μου
Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην PROMONET αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε στο διαδίκτυο την προσωπική ή εταιρική, δυναμική ιστοσελίδα σας.

Δυναμική λέγεται η ιστοσελίδα της οποίας την διαχείρηση μπορεί να την έχει και ο ιδιοκτήτης της, δηλαδή εσείς.

Τα τελευταίας τεχνολογίας προγράμματα που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, σας επιτρέπουν να την διαχειρίζεστε πάρα πολύ εύκολα και να προσθέτετε ή να αλλάζετε κείμενα, φωτογραφίες και ό,τι άλλο χρειαστεί, όποτε εσείς επιλέξετε και από οποιονδήποτε χώρο σας.

Το να έχετε εσείς την άμεση δυνατότητα να επεμβαίνετε στην ηλεκτρονική σας προβολή, σας εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα ενημερωμένη με κάθε ανακοίνωση ή προϊόν το οποίο θέλετε να διαφημίσετε-προβάλετε στους υποψήφιους πελάτες σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας ιστοσελίδες όμορφες, λειτουργικές, εύχρηστες, υψηλής αισθητικής με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αγαπητοί φίλοι, επειδή πραγματικά μας ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες (κάτι που έχουμε καταφέρει εδώ και χρόνια), πρέπει να ξέρετε ότι τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας, με την οποία θέλετε προς το παρόν να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και όχι να κάνετε eshop από τώρα, είναι επεκτάσιμα. Δηλαδή εάν στο μέλλον θελήσετε να κάνετε eshop, δεν το πετάτε και πληρώνετε από την αρχή, αλλά με μία μικρή χρέωση προστίθενται τα εργαλεία μέσω των οποίων θα μπορεί ο πελάτης σας να αγοράζει ηλεκτρονικά (καλάθι αγοράς κλπ).

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.